Første innlegg

Endelig fant jeg motivasjon til å starte min egen blogg. Som første innlegg tenkte jeg det kunne være geit å si noe om meg selv, så her kommer det…

Jeg heter Pål Espen Bondestad, og er i skrivende stund 29 år gammel. Mitt opprinnelsessted er en liten bygd som heter Langnes (ca 15 km nord-nordøst for byen Finnsnes i Troms fylke). Her vokste jeg opp blant venner, familie og dyr, men å bli bonde var ikke mitt kall, og etter å ha tatt serviceelektroniker innenfor radarteknologi på videregående ble det etterhvert studier innen romteknologi på HiN (Høgskolen i Narvik).

På HiN ble jeg fort interessert i studentpolitikk, og det resulterte i totalt 5 år som tillitsvalgt i NITO Studentene, hvorav siste år som leder for organisasjonen. Dette vervet åpnet øynene mine enda mer for studentpolitikk, og etter et år i Oslo returnerte jeg til Narvik for å lede SPiN (Studentparlamentet i Narvik). Nå nærmer det seg slutten på mitt år som leder her, og jeg må begynne å tenke på om jeg stiller til ytterligere ett år, eller om jeg skal ta fatt på nye oppgaver.

Gjennom mitt engasjement i studentpolitikken har jeg fått utrolig mye erfaringer (både gode og dårlige) og ikke minst kunnskap om organisasjonsarbeid. Dette vet jeg vil skape goder for de organisasjonene jeg velger å delta i fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: