Studentparlamentet i Narvik – SPiN

Hovedmål:

–         SPiN skal alltid ha studentene i fokus
–         SPiN skal være et proaktiv organ
–         SPiN skal være anerkjent lokalt og nasjonalt

Vi er studenter som jobber for studentene.

Som student kan du ofte føle deg overkjørt av systemet og det er derfor vi er her for å kunne hjelpe deg med dine problemer og spørsmål. Vi er også studenter og sammen danner vi grunnlaget for at det finnes en høgskole i Narvik. Sammen med skolens ledelse prøver vi å opprettholde den kvalitet på undervisningen som man burde forvente av en høyere utdanning. Kvalitetsreformen er et stort fremskritt for å forbedre studentenes læringsmiljø, men DU må være på banen og sørge for at det faktisk blir det!

Dette gjør at det er studenten som skal være i fokus her hos oss, og vi streber for å oppnå dette. Men det forventes at du også har interesse og har mulighet til å stille opp når det er behov for det..

Du som student har rettigheter, med det stilles også krav. En av de første tingene vi forventer av deg som student er at din klasse velger en tillitsvalgt ved skolestart. Denne tillitsvalgte skal være din og klassens kontaktperson ovenfor andre klasser, lærere, studentorganisasjonen og høgskolen generelt.

Det er du som student som skal være med på å utforme de sakene vi i tillitsvervene skal arbeide videre med. Dette gjøres på årsmøte der alle studentene skal møte opp og kan komme med sine synspunkter.

Høgskolen i Narvik er en forholdsvis liten høgskole med ca 1300 studenter fordelt på forkurs, bachelor ingeniørfag, master i teknologi, bachelor sykepleie, bachelor økonomi og administrasjon, og etter og videre utdanning. Dette gjør at vi lett blir kjent med hverandre og mange skaper gode kontakter som vil vare livet ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: