Sundance 2009

Da er det igjen duket for Sundance i Narvik. Sundance er et house-/tranceparty som foregår på Høgskolen i Narvik hvert år i forbindelse med solens tilbakekomst til byen.

 Selv om jeg personlig ikke helt har sansen for den musikken som spilles under Sundance, er jeg veldig glad for at studentene i Narvik arrangerer dette partyet. Under arrangementet er det alltid et fyrverkeri av lyd, lys og røyk, noe som resulterer i en utrolig stemning for deltakerne. Flere av årene har Sundance sågar fungert som testarena for nye duppedingser innen lyd-/lys- og røykteknologi. Ingenting tyder på at årets arrangement blir noe dårligere på denne fronten, kanskje heller enda bedre.

 Hvert år kommer det hundrevis av gjester til dette arrangementet, også noen som har reist hundrevis av mil for å være her. Gjester fra Sverige, Storbritannia og Nederland er ikke uvanlig, og også i år har det kommet meldinger om at noen tar den lange turen til ”metropolen” Narvik for å delta på dette arrangementet.

I motsetning til tidligere år har arrangørene slitt med å skaffe sponsormidler til Sundance 2009. Unnskyldningene de blir møtt med, er selvfølgelig finanskrisa. For en del bedrifter og virksomheter i området er nok det å skylde på finanskrisa en lett løsning for å slippe å bidra med penger. For selv om mange har litt dårligere økonomi enn for ett år siden, og at det er mye usikkerhet rundt fremtidens økonomi, tror jeg ikke det står så dårlig til med bedriftene at de ikke kan sponse et så viktig kulturarrangement som Sundance faktisk er.

Dato for arrangementet er lørdag 14. februar (Valentines Day), og dørene åpnes klokken 21.00.

Én kommentar to “Sundance 2009”

  1. Marte Says:

    Hei Pål Espen!
    Æ håpe det e MYE folk som læs bloggen din! =) Kanskje spesielt bedriftan i byen. De treng et lite «smekk på fingran». Dårlig at ingen bedrifta stille opp me sponsing.
    Men uansett.. Det blir Sundance – og det blir bra! Æ glæde mæ masse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: